Team Fender Uitvaart

Wij zijn er voor jullie…

Fender Uitvaart is ervaren in het regelen van uitvaart voor een kind

Wij hebben alle kennis en ervaring om jullie te ondersteunen bij jullie verlies.  Wij helpen bij het creëren van een liefdevol afscheid van jullie kind. En bieden alle ruimte om het afscheid te laten aansluiten bij jullie unieke wensen en behoeften van jullie gezin.

Onze ervaring en kennis op het gebied van kinderuitvaart stelt ons in staat om jullie professioneel te adviseren en te begeleiden bij elke stap van het proces. Van het regelen van de uitvaart tot het bieden van emotionele steun.

Wij ondersteunen en helpen bij het creëren van een afscheid dat jullie kunnen koesteren.

Team Fender Uitvaart

Marise den Oudsten

Betrokken uitvaartbegeleider met rust, aandacht en deskundigheid

Begeleiden met liefde en aandacht voor alle gezinsleden en betrokkenen. Met haar rustige uitstraling weet Marise je op een prettige manier te ondersteunen bij een waardevol afscheid. Een afscheid dat past bij het leven dat is geleefd.

“Met rust, aandacht geef ik ruimte voor persoonlijke wensen en probeer ik om onzichtbaar, zichtbaar te zijn. Weten wanneer ik een stapje naar voren moet doen om mijn kennis toe te passen, maar ook wanneer ik een stapje naar achter moet doen wanneer het moment daarom vraagt.”

“Met liefde voor het leven in plaats van de zwaarte van het overlijden.”

Sabina Rietveld

Uitvaartbegeleider &
Rouw-, verlies en stervensbegeleider met hart en ziel

Als geen ander weet Sabina wat afscheid nemen is. Op jonge leeftijd nam zij afscheid van haar moeder. De kracht van Sabina is om haar eigen verlieservaring te combineren met haar talent voor het maken van verbinding. Ontzorgen & begeleiden zijn niet zomaar woorden, dat is wat Sabina daadwerkelijk voor je doet.

“Op het moment dat men meest kwetsbaar is kom ik binnen bij de familie. Het is heel waardevol om rust te geven door samen door te nemen wat er op welk moment nodig is. Zodra de praktische zaken geregeld zijn, dan komen de verhalen en kunnen we gaan kijken naar wat echt passend en persoonlijk is.”

Team Fender Uitvaart

Fender Kinderuitvaart

Wij bieden jullie ondersteuning en staan u bij met persoonlijke aandacht en transparant in de kosten van de uitvaart

Heeft een van de ouders of je kindje zelf een uitvaartverzekering? Dan kunnen wij voor jullie contact opnemen met de verzekeraar.

Je kunt ons altijd bellen op 085-016 13 13 of vrijblijvend een offerte aanvragen.

Zorg na de uitvaart

Wij blijven voor jullie bereikbaar voor vragen. Mocht het wenselijk zijn, dan hebben een groot netwerk aan professionals waar we jullie mee in contact kunnen brengen, je kunt daarbij denken aan een notaris, hulp bij financiële afwikkeling of begeleiding in rouw- en verlies.

Sabina Rietveld werkt binnen Fender Uitvaart als rouw- verlies en stervensbegeleider, een eerste kennismaking met Sabina via Fender Uitvaart is altijd kosteloos.

 

Neem vrijblijvend contact op.