Werkwijze

In liefde kwam je bij ons en in liefde moest je gaan…

Een liefdevol afscheid biedt troost en helpt bij de rouwverwerking. Wij staan jullie bij met persoonlijke aandacht en nemen daarvoor de tijd.
In alle rust bespreken we de wensen voor een passend afscheid. Zo ontstaat er een afscheid dat bij jullie past. Er komen dingen op je af waar je nog nooit over na hebt hoeven denken en dan zijn wij er om jullie te informeren en ondersteunen. 

Werkwijze

Afscheid in liefde

We bieden jullie zoveel mogelijk de ruimte maar ook houvast bij het regelen van het afscheid. Een kinderbegrafenis of kindercrematie vraagt om meer kennis en creatief meedenken.  Wij hebben veel ervaring en kunnen jullie goed informeren en dit stukje op jullie levenspad letterlijk en figuurlijk ‘naast jullie lopen’ zodat we er zijn wanneer dat nodig is.

Jullie kennen je kind het allerbeste en wij weten hoe je een mooi en liefdevol afscheid kunt verzorgen, samen nemen we de tijd voor ‘een afscheid in liefde’.

Stap voor stap nemen we jullie mee in de keuzes en wensen die mogelijk zijn…

 

Vooraf bespreken?

Als je weet dat je kind gaat overlijden, kunnen jullie ook al eerder met ons bespreken wat de mogelijkheden zijn. We begrijpen dat jullie of jullie kind misschien al bepaalde vragen heeft over de uitvaart of  misschien wel jullie kind zelf mee wil denken over de inhoud.

In zo’n situatie kunnen we al eerder persoonlijk met elkaar in gesprek gaan. Samen bespreken we de mooie en persoonlijke opties voor het afscheid. Wij helpen jullie met de voorbereidingen en staan jullie hierin bij.

Neem gerust contact met ons op.

Werkwijze

Fender Kinderuitvaart

Wij bieden jullie ondersteuning en staan je bij met persoonlijke aandacht en transparant in de kosten van de uitvaart

Is er een uitvaartverzekering? Wij adviseren je dan om, als het kan, vooraf kennis te maken en een offerte aan te vragen. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Je kunt ons altijd bellen op 085-016 13 13 of vrijblijvend een offerte aanvragen.

Zorg na de uitvaart

Wij blijven voor jullie bereikbaar voor vragen. Wij hebben een groot netwerk met professionals die we aan je kunnen koppelen, je kunt daarbij denken aan een notaris, hulp bij financiële afwikkeling of begeleiding in rouw- en verlies.

Sabina Rietveld werkt binnen Fender Uitvaart als rouw- verlies en stervensbegeleider, een eerste kennismaking met Sabina via Fender Uitvaart is altijd kosteloos.

 

Neem dan vrijblijvend contact op.